Uit mezelf met elkaar Sluiten

FrankBeenen,secretaris

Mijn naam is Frank Beenen. Ik ben, geboren (1952) en getogen in Vlodrop, getrouwd met een ''Posterts meadje'', en sinds 2015 woonachtig in Melick. Wij zijn ouders van een zoon en een dochter en trotse opa en oma van een kleindochter. In mei verwachten wij een tweede kleinkind waardoor onze belangrijkste bezigheid als oppas opa en oma verder gestalte krijgt. Fietsen, wandelen, tennis, golf, koken en reizen zijn mijn hobby's.

Vanaf 1976 ben ik als leraar, leerlingenbegeleider en decaan werkzaam geweest in het Voortgezet Onderwijs. In 1994 ben ik aangesteld als directeur basisonderwijs in Reuver. Vanaf 2006 werd ik meerscholendirecteur op diverse basisscholen in Reuver, Beesel en Maasbree. In mijn werkzaam leven ben ik vaak doende geweest met aspecten binnen het sociaal domein. Ik was vooral begaan met kinderen en ouders die het om een of andere reden minder makkelijk hadden om zich staande te houden in de huidige maatschappij.

Vanaf augustus 2018 ben ik met pensioen. Al snel ben ik vrijwillig aan de slag gegaan als chauffeur van de ''Wensbus''. Heel mooi en zinvol werk. Mijn affiniteit met de sociaal maatschappelijke problematiek leidde ertoe dat ik ben aangesloten bij de adviesraad WMO en Participatiewet.

Frank Beenen
Mijn drijfveer is om op te komen voor de minder bedeelden in onze wereld en om, vanuit mijn ervaring, een steentje bij te dragen aan leefbaarheid en begrip voor elkaar.
Frank Beenen 1952 / woonachtig in Melick